Porckorongsérv?

McKenzie gyógytorna

Porckorongsérv gyógytorna McKenzie módszerrel

Az általam alkalmazott McKenzie módszer rendkívüli előnye, hogy a problémát oldom meg vele, nem csak tüneti kezelést adok! Gyors és tartós változás érhető el vele, elkerülhető nagy mennyiségű fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő tabletták beszedése. 

Első alkalom: mozgásszervi vizsgálat

Az első alkalommal egy alapos mozgásszervi vizsgálattal kezdek, amely áll egy teljes körű kikérdezésből, manuális, és McKenzie módszer szerinti mozgásos vizsgálatból, és ennek alapján meghatározom a fájdalom igazi okát. A mozgásos vizsgálat során Ön speciális mozdulatokat és testhelyzeteket ismétel, figyelve közben a fájdalomra gyakorolt hatását. Ennek alapján állítom össze a személyre szabott kezelési programot.

McKenzie gyógytorna: heti egy vagy két alkalommal

A porckorong sérv előrehaladott állapotától és jellegétől függ, hogy milyen gyakran kell találkoznunkannak érdekében, hogy a McKenzie torna minél hatékonyabban működjön. Általában heti egyszer vagy kétszer van erre szükség.

Egyéni helyzetre szabott tanácsok

A kezelés során pontosan megmondom Önnek, hogy az Ön életében milyen hajlamosító tényezők vannak a porckorongsérv kialakulására, valamint azt is, hogy ezeket hogyan tudja elkerürni. Milyen testhelyzeteket ne tegyen, vagy hogyan alakítsa át a mozdulatait, ülését, állását, munkahelyi mikrokörnyezetét, hogy a terápia során meggyógyított betegsége ne jöjjön elő még egyszer.

Megbeszéljük továbbá, hogy Önnek otthon és a munkahelyén milyen mozdulatokat, gyakorlatokat kell végeznie a mielőbbi gyógyuláshoz.

McKenzie gyógytorna

McKenzie módszer: magas hatékonyság

Ha a sérv nincs nagyon közel a kiszakadáshoz, akkor az általam alkalmazott, nemzetközileg elfogadott eljárással lehetőségem van az igazi okot megkeresni és megszüntetni.Az elmúlt évek tapasztalata praxisomban közel 100%-ban visszaigazolta a módszer kiválóságát. Nyomonkövetve betegeim egészségügyi útját -átalakított életvitel, fájdalmak- nagy örömömre szolgált az így tapasztalt eredmény.

McKenzie torna feltétlen előnye, hogy elkerülhető vele a nagy mennyiségű fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő tabletták beszedése. További előnye, hogy oki kezelést nyújt a tüneti kezelés helyett, és gyors tartós változás érhető el vele. A Mckenzie torna szakszerű alkalmazásával gyakran a műtéti beavatkozás is elkerülhető.

Hogyan segítek Önnek?

  • Alapos mozgásszervi vizsgálat meghatározom a fájdalom igazi okát.
  • Személyre szabott kezelési programot dolgozok ki a Ön részére.
  • McKenzie torna segítségével megoldom problémáját.
  • Meghatározom a porckorongsérvre hajlamosító tényezőket, tanácsot adok ezeknek elkerülésére.
  • Megtanítom Önnek, hogy milyen McKenzie torna gyakorlatokat végezzen otthonában, mukahelyén a mielőbbi gyógyulás érdekében.

Kapcsolatfelvétel