gyógymasszázs | sportmasszázs

masszázs

Egyéni lazító, stresszoldó masszázs

A masszázs önmagában, vagy a gyógytornával alkalmazva nagyon hatásos módszer a mozgásszervi panaszok gyógyítására. Az egyéni masszázs keretében hát-, derék-, nyak-, stb. fájdalmakkal érkező vendégeket kezelek. 

Kellemes környezetben vehet igénybe teljes testmasszázst, vagy igény szerint csupán különböző testrészeket érintő masszázst különböző masszázstechnikák alkalmazásával. A gyógytestnevelő, és masszőri végzettséggel, 28 éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakember végzi a kezelést, adott esetben ortopéd orvosi támogatással.

A problémás izomcsoportok masszázzsal történő kezelését -a probléma súlyosságától függően- kiegészíthetjük fizikoterápiás kezeléssel és/vagy célzott gyógytornával.

A három kezelés együttes alkalmazása nagyban lerövidítheti a problémás izomcsoportok gyógyulási idejét. Természetesen csak masszázs kezelés is végezhető.

A svédmasszázs az alapja a gyógymasszázsnak, és a sportmasszázsnak.
A svédmasszázs elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését, ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat.

Az alaptechnikák a sportmasszázs esetén is ugyanazok, mint más masszázsnál, ám a terapeuta sokkal erőteljesebben és mélyebbre hatóan alkalmazza azokat. Az erős simító, gyúró, ütögető mozdulatok célja többek között az összenövések lebontása, a hegszövetek tompítása.

Alkalmazott masszázstechnikák

  • Gyógymasszázs,
  • Svédmasszázs,
  • Sportmasszázs,
  • Stresszoldó masszázs,

Kapcsolatfelvétel