Hátfájás, derékfájás, lumbágó?

Hátfájás, lumbágó

Hátfájás, derékfájás, lumbágó kezelése gyógytorna, gerinctorna és masszázs segítségével

Évtizedes tapasztalattal, egyénre szabott gyógytorna, gerinctorna, masszázs segítségével kezelem háfájását, derékfájását, lumbágóját. Munkahyelyi ártalmakból eredő gerincproblémáját nagy hatékonysággal oldom meg.

A terápia

Lehet, hogy a kezelés egyénre szabott gyógytornát, gerinctornát jelent. Ebben az esetben a gyógytorna különböző módszereivel igyekszem kezelni a rossz testtartást, vagy az abból fakadó különböző elváltozásokat, fájdalmakat. Visszállítom az egészséges izomegyensúlyt, vagy a test eredeti mozgáshatárait. Mindenképpen elsődleges cél a fájdalom megszüntetése és annak elérése, hogy később se fájjon. Sok esetben, ha a fájdalomnak ízületi érintettsége is van, akkor a McKenzie gyógytornát alkalmazom.

Lehet, hogy a terápiánál a masszázs valamilyen formáját fogom használni. Ezt abban az esetben alkalmazom, amikor az izom állapota, illetve a fájdalom jellege ezt megköveteli. Jellemzően az ülő munkát végzők esetében, 40 év felett, és a kevés sportolást végzőknél szükséges az izomcsomók, letapadások, izomrövidülések ilyen kezelése.

Nagyon jó hatásfokú terápia a masszázs és a gyógytorna kombinációja. Nagyon gyors eredményeket tudok elérni a két eljárás együttes alkalmazásával, jellemzően a fájdalmak csökkentésénél, amennyiben ennek oka a spasztikus izom, vagy egyéb izom eredetű elváltozás.

A gyógyulás

A gyógyulás kulcsa mindenképen a pontos diagnózis felállítása, hiszen amikor Ön eljön hozzám esetlegesen egy orvosi vizsgálatot követően, ahol azt mondták Önnek, hogy lumbágója van, akkor nekem meg kell állapítanom, hogy ebben a gyűjtőfogalomban-lumbágó mi az igazi fájdalmat jelentő kiváltó ok.

Hogyan segítek Önnek?

  • Első körben egy alapos vizsgálattal (ortopéd orvos, gyógytornász) kiderítjük a fájdalmak igazi okát.
  • A fájdalom, a betegség jellegétől függően választom meg a terápiás utat, személyre szabott kezelési programot dolgozok ki a Ön részére, mely lehet:
    • egyénre szabott gyógytorna, gerinctorna
    • masszázs
    • masszázs és a gyógytorna kombinációja
  • Tanácsot adok Önnek a helyes testtartás, életmód, munkahelyi környezet vonatkozásában, panaszai mielőbbi csökkentése, kiküszöbölése érdekében.

Kapcsolatfelvétel